Last minutes

Failed to connect to MySQL: Connection refused

Als je graag op zeker speelt, zijn last-minute reizen niets voor jou. Ben je echter een beetje avontuurlijk aangelegd dan kun je met last minutes op onverwachte plaatsen terechtkomen en in veel gevallen (niet altijd!) kun je er een boel geld mee besparen. Wat is er nou avontuurlijker dan vandaag een reis boeken om 2 dagen later op het strand te liggen of door de rimboe te lopen? En wat geeft er nou meer voldoening dan ergens op vakantie te zijn terwijl je weet dat jij de helft minder betaald hebt dan de mensen naast jou?

Wanneer is een last minute interessant?

Last minutes zijn minder interessant dan toen ze net ‘uitgevonden’ waren. De kortingen zijn minder spectaculair en er zijn nu ook tal van andere aanbiedingen waardoor je voor een leuk prijsje een mooie vakantie kunt boeken. Denk bijvoorbeeld aan de vele vroegboekkortingen. Bovendien; als je echt op zoek bent naar een reis tijdens hoogseizoendagen of een speciale bestemming is het niet zo handig om op een last minute aanbieding te wachten; grote kans dat het dan uitverkocht is.

Maar maakt de bestemmingen je niet zoveel uit en laat je je graag verassen, en ben je bovendien niet van de schoolvakanties afhankelijk, dan kunnen last minutes ontzettend leuk en ook voordelig zijn. Met een beetje geluk tref je een juweeltje van een aanbieding!

Top 5 lastminute vakanties

Last minutes tip; zorg dat je papieren in orde zijn

Met last minutes aanbiedingen kan het zomaar zijn dat als je zo’n reis boekt, je de volgende dag al op het vliegveld moet staan. Als je dan je paspoort nog moet gaan verlengen, heb je een probleem. Zorg daarom dat je paspoort nog geldig is en sluit een doorlopende reisverzekering af, zodat je altijd klaar bent om te vertrekken!