Zonvakantie

Lekker genieten van het zonnetje, wie wil dat nu niet? Jammer genoeg hebben we in Nederland niet zoveel zon, dus dan zal je hem op moeten zoeken. Een zonvakantie is daarom altijd fantastisch, of het bij ons nu zomer of winter is!

Vliegen

Voor een zonvakantie zal je eigenlijk altijd wel moeten vliegen, dat is in ieder geval meestal het meest praktisch. Je kunt het natuurlijk redelijk dichtbij houden, zoals bijvoorbeeld de kust van Spanje of Portugal, maar ook de Nederlandse Antillen of de Canarische Eilanden zijn populair. Prachtige witte stranden, blauw water en wuivende palmbomen, dat zijn toch meestal wel de vereisten. En natuurlijk zijn er ook bestemmingen die ook aan die eisen voldoen, of nog meer, die wat minder bekend zijn, zoals bijvoorbeeld Madagascar of Nieuw Zeeland.

All in Zonvakantie

Natuurlijk kun je de hele vakantie lekker op het strand blijven liggen en je laten verwennen bij de welness faciliteiten van je hotel of resort. Maar vaak valt er nog veel meer te beleven, zoals verschillende soorten van avontuurlijke (water)sport of de bezienswaardigheden van het land waar je bent.

Wil je het nou écht ontspannend en decadent luxe? Kies dan voor een all inclusive vakantie, of zelfs ultra all inclusive. De meeste hotels en resorts bieden heerlijke open buffetten of diners en dat is al een verwennerij op zich. Maar je hoeft daarnaast ook niet op zoek naar een restaurant of zelf eten klaar te maken. Alles is bij de prijs inbegrepen en je kunt je de helemaal laten verwennen!

Eigenlijk maakt het niet uit wat je het liefste hebt, voor de prijs is het de meest voordelige optie om een combinatiereis te boeken; dus hotel + vlucht (en eventueel all-in of ultra all-in). Kijk maar eens op deze site rond wat zoal de mogelijkheden zijn. Dan krijg je al vanzelf zin in je zonvakantie!