Azura Park, een nieuw tophotel

azuraparkOp zo’n 10 kilometer van het centrum van vakantieparadijs Alanya is aankomende zomer het nieuwe hotel Azura Park te bewonderen. Het hotel is gelegen in de badplaats Mahmutlar. Deze plaats is groeit de laatste jaren sterk en inmiddels zijn er zelfs al Nederlandse restaurants gevestigd. Echter zult u voor echte bezienswaardigheden en uitgaansmogelijkheden vooralsnog in de dolmus richting Alanya moeten stappen. Hier zijn talloze bars, restaurants en discotheken te vinden waar u zich 24 uur per dag mee kunt vermaken. Daarnaast zijn het kasteel van Alanya en de Rode Toren ook zeker de moeite waard om te bekijken. Overigens is het hotel verlaten bij Azura Park niet eens nodig door alle faciliteiten die daar aanwezig zijn.

Op het hotelcomplex staan drie gebouwen en de oppervlakte is voor de rest helemaal ingericht om de gasten op elke mogelijke manier van dienst te zijn. Zo vindt u hier meerdere zwembaden waarvan één met waterglijbanen. Mocht het een keertje slecht weer zijn, dan is het binnenzwembad ook een optie. Verder biedt het privéstrand natuurlijk ook de nodige pret. De mensen die liever helemaal niets doen en van de zon willen genieten steekt er een pier uit in zee. Op deze pier liggen zitzakken waar u heerlijk op kunt relaxen in de zon, óf in de schaduw van de parasols. Vermaak in de vorm van sport is hier aanwezig in de vorm van de mogelijkheid om te tennissen, te basketballen, te volleyballen of te fitnessen in het uitgebreide krachthonk. Voor de kids zijn er een kinderzwembad, een miniclub, een speeltuin, een speelhal en zelfs een bioscoop aanwezig om hen te vermaken. Ook is de Wi-Fi gratis in de openbare ruimtes.

Naast de overvloed aan faciliteiten zijn de service en de verzorging ook nog van hoog niveau bij Azura Park. Het verblijf in dit hotel is naar keuze op basis van: logies, logies met ontbijt, halfpension of volpension. U heeft hier de keus uit meerdere bars en restaurants. Zo kunt u Turks, Italiaans of Russisch eten en voor drinken terecht bij een van de bars of de Ierse pub. Daarnaast beschikt het hotel nog over een koffiecafé en een vitaminebar bij het spacentrum.