De top 5 kindvriendelijke resorts in Turkije

Wanneer u op vakantie gaat met uw kinderen is één van de belangrijkste zaken dat uw verblijfplaats kindvriendelijk is. Dit betekent niet alleen dat het er veilig moet zijn voor kinderen, maar ook dat de kinderen zich gedurende de vakantie goed kunnen vermaken. Hieronder vindt u de 5 meest kindvriendelijke resorts van Turkije.

1. Aqua Fantasy

Dit 5-sterren hotel heeft een fantastisch groot waterpark met lange glijbanen. Kinderen kunnen zich hier urenlang vermaken terwijl de ouders ontspannen op het privé strand of genieten van het all inclusive ontbijt, lunch, diner of de middernacht snacks. Grotere kinderen mogen met kleine bootjes van de grote glijbanen af.

2. Limak Limra Resort

Het Limak Limra Resort heeft niet voor niets 5 sterren. Het park heeft maar liefst 6 verschillende zwembaden! Als jullie en jullie kinderen liever in de zee zwemmen dan kan dat ook: direct aan de tuin van het hotel. Er is ook een animatieteam aanwezig speciaal voor de kinderen. Overdag worden activiteiten georganiseerd en ‘s avonds voorstellingen.

3. Limak Lara

Nog een hotel met 5 sterren is Limak Lara. Dit hotel heeft 5 zwembaden met 9 glijbanen, dus een kind zal zich hier niet snel vervelen. †Op een privé strand kan heerlijk gelegen worden op zonnebedjes. In de zomer is er zelfs een Nederlandstalig animatieteam! Verder kan er onder andere midgetgolf worden gespeeld en gebowld.

4. Hotel Ali Bey Club Park

Voor echte liefhebbers van waterglijbanen is Hotel Ali Bey Club Park een geweldige keuze. Er zijn er maar liefst 25 die uitkomen in 5 verschillende zwembaden. Ook zijn er gave speeltoestellen zoals een groot piratenschip. Speciaal van kinderen van verschillende leeftijden zijn er verschillende mogelijkheden zoals een miniclub voor de kinderen tot 12 jaar en een tienerclub voor tieners tot 17 jaar.

5. Club Golden Beach

Club Golden Beach heeft 4 sterren en dat is zeker te zien. U kunt hier met uw kinderen heerlijk ontspannen op de zandstranden die op 9 km afstand liggen. In de tuin ligt een enorm waterpark met 11 glijbanen. Er zijn ook speciale kinderbaden en er is een speciaal zwembad om te relaxen.